آکشات پاثی و ویل ماتیس در گزارشی در بلومبرگ نوشتند که با توجه به قیمت نفت بیش از ۱۰۰ دلار در هر بشکه و جنگ روسیه علیه اوکراین که بر خطر اتکا به سوخت فسیلی میافزاید، به نظر میرسد زمان بسیار خوبی برای تسریع گذار از سوختهای آلاینده است. با این حال واقعیت آنقدرها هم که به نظر میرسد ساده نیست.
معاون پیشین بازرگانی و امور بینالملل وزارت نفت گفت: نمیتوانیم به کشور همسایه بگوییم منتظر بماند تا ما اختلافمان را با دنیا حل و بعد باهم بهرهبرداری کنیم، کلا در میادین مشترک نفت و گاز هر کشوری میتواند زودتر بهرهبرداری کند و مانعی در این خصوص وجود ندارد.
یک کارشناس حوزه بینالملل انرژی گفت: علاوه بر شرایط ایران در بازار نفت؛ عربستان، امارات و کویت هم در شرایط خوبی قرار نخواهند داشت یعنی کشورهایی که نفت خود را به بازارهای شرق ارسال میکنند قاعدتا باید با نفت ارزان روسیه رقابت کنند.
شرکت ملی نفت ابوظبی "ADNOC" به حداقل سه خریدار در آسیا اطلاع داده است که هیچ تخفیفی برای فروش نفت اعمال نخواهد کرد و قیمتها همانند قیمت ماه قبل خواهد بود.
بانک جهانی پیش بینی کرد قیمت نفت خام برنت در سال جاری میلادی بهطور متوسط ۱۰۰ دلار در هر بشکه باشد یعنی ۴۲ درصد افزایش نسبتبه سال گذشته میلادی و بالاترین رقم از ۲۰۱۳.
منابع صنعتی میگویند، بزرگترین تولیدکننده نفت و گاز فراساحلی چین، یعنی شرکت ملی نفت فلات قاره چین (CNOOC)، درحال آماده شدن برای خروج از فعالیتهای خود در بریتانیا، کانادا و ایالاتمتحده است، زیرا پکن نگران است با ادامه بحران اوکراین ممکن است داراییهای آن مشمول تحریمهای غرب شود. روابط بین چین و غرب مدتهاست که به دلیل مسائل تجاری و حقوق بشری تیره ...
قاعدهای وجود ندارد که طرف تحریمکننده همیشه برنده باشد و تحریمشونده بازنده. درباره اروپا و روسیه، تحریم نفتی میتواند به یک بازی باخت-باخت منجر شود؛ چراکه از یکسو روسیه نفت کمتر، ارزانتر و پرهزینهتری خواهد فروخت و از سوی دیگر، اروپا با کمبود عرضه مواجه میشود و خطر تعطیلی برخی پالایشگاههایی که خوراک خود را از روسیه تامین میکنند نیز قاره سبز را ...
تحلیلگران به وال استریت گفتند درجات جدیدی از نفت خام اکنون در بازار به نام "ترکیب لتونی" و "ترکیب ترکمنستانی" موجود است که حاوی مقادیر زیادی نفت روسیه است.